Jam Tawaf Sport

SAYA PAKAI JAM BERIBU PUN TAK BANGGA MACAM NI !


Bangga semacam pulak pakai jam tawaf ni, Bukan nk sembang kosong, sy pernah pakai jam harga beribu, tapi takde pernah bangga mcm pakai jam tawaf ni. Bila tgk jam tawaf ni, terfikir apa yang best sgt jam tawaf ni smpai masuk TV9 dan TV Al-Hijrah.

Hari pertama pakai, kwn2 tegur ckp beli kat mana jam ni. Diorang ckp jam ni la yg jadi viral sekarang ni. Tak sangka jam yg aku beli rupanya LIMITED.

AMARAN! JGN BELI JAM NI TANPA ANDA KETAHUI 6 SEBAB KENAPA IA LARIS MCM PISANG GORENG PANAS?

TREND TERKINI – Design limited edition lebih bergaya dan luar biasa dengan pusingan tawaf. Viral di sosial media, telah masuk TV9 dan TV AL-Hijrah serta di akhbar tempatan.

UNIK – Sangat exclusive kerana jarum jam mengikut pusingan tawaf dan tiada jual di kedai biasa. Bangga bila orang rapat sekeliling mula beri perhatian bila tgk jam ini dan tanya cara utk dapatkannya.

KEMBALI KPD FITRAH – Konsep pusingan jam mengikut arah tawaf. Pusingan ni sgt positif kpd jasad tubuh badan si pemakainya.

ENJIN QUARTZ BUATAN JEPUN – Enjin jenis ini menghasilkan frekuensi yang teratur dan tepat. Jadi, ia adalah lebih tepat dari jam mekanikal dari segi penentuan masa.

WARRANTY 1 TAHUN – Jaminan kerosakan enjin kami cover utk 1 tahun. Wah, berbaloi kan, dahlah murah, siap ada warranty 🙂

EXCLUSIVE GIFT BOX – Percuma kotak dengan setiap pembelian jam. Sesuai sgt nak buat hantaran kahwin kan 🙂

⚠ Jam Tawaf ini sangat sesuai untuk :
✔ Buat Koleksi peribadi
✔ Hadiah kepada pasangan
✔ Hantaran kahwin & tunang
✔ Hadiah untuk birthday
.
⚠ PERHATIAN: Jam akan dipos dalam masa 1-3 HARI waktu bekerja. Ramai orang sanggup tunggu sebab jam ni tidak dijual dimana-mana. Tak percaya cuba cari 🙂

Harga: RM120

SILA SMS / WHATSAPP

ORDER TAWAF SPORT HANTAR KE 010-521 9698 ZAMZAM

ATAU TEKAN BUTTON “TEMPAH SEKARANG”